Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cod portocaliu de furtuni si de inundatii. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de furtuni si de inundatii. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Mai multe judete din tara se afla miercuri sub avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Ministerul de Interne a anuntat ca, in ultimele trei zile, 108 localitati din 18 judete si municipiul Bucuresti au fost afectate de inundatii, fiind nevoie de interventia specialistilor. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete se afla sub Cod galben de furtuni. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Mai multe judete din tara se afla miercuri sub avertizari de Cod galben de furtuni, fiind in vigoare si mai multe avertuzari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii. Ministerul de Interne a anuntat ca, in ultimele trei zile, 108 localitati din 18 judete si municipiul Bucuresti au fost afectate de inundatii, fiind nevoie de interventia specialistilor.

Cod PORTOCALIU de inundatii in centrul si vestul Romaniei

Hidrologii au emis duminica mai multe avertizari Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete din centrul si vestul tarii, valabile pana luni dimineata la ora 9.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres.

Cod Galben de furtuni si inundatii pana luni noaptea pentru judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de tip cod galben, cu ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si caderi de grindina, duminica dupa-amiaza, pentru judetele Alba, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Olt,Valcea, Mehedinti,Gorj si Sibiu.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Barzava

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, avertizari Cod Galben, Cod Portocaliu si Cod Rosu de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Banat, Transilvania si Moldova, pana miercuri la miezul noptii.

Pericol de inundatii in Gorj. Cod Portocaliu pe raurile Oltet si Gilort

Lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj sunt in alerta, dupa ce a fost emisa avertizarea avertizarea hidrologica Cod Portocaliu pentru raurile Oltet si Gilort.

Cod Portocaliu in judetul Arad. Pompierii sunt in stare de alerta

Judetul Arad se afla si sub un cod portocaliu hidrologic ce vizeaza raul Crisul Alb si afluentii raului Mures. Meteorologii spun ca in judetul Arad vor cadea cantitati insemnate de apa este vorba despre 35-40 l/mp si vor fi frecvente descarcari electrice.

COD PORTOCALIU si GALBEN de furtuni si inundatii. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis avertizari de timp portocaliu pentru jumatatea de Nord a Capitalei, zona de Nord a judetului Ilfov si pentru Constanta si Tulcea, fiind in vigoare si coduri galbene de ploi Gorj,.

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )